Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Klasický burger

Pikantné bravčové závitky
Rybárov guláš
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kurací paprikáš
Voňavé pečené zemiaky
Grilované rebierka
Grilovaná krkovička
Zemiakové placky
Polievka z bôbu
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Párky v slanine
Netradičný hamburger
Papriky plnené rizotom
Nové zemiaky s Ajvarom
Medailónky s hnedou ryžou
Teľacie kotlety so zeleninou
Jaipur kari
Rezne s chutnou omáčkou
Hubový guľáš
Grilovaný hamburger
Rýchle lasagne
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Morčacie prsia s jablkami
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Bravčové kotlety s kuskusom
Kotlovina
Pochúťka s Ajvarom
Rolky z roštenky so zeleninou
Kura na sladko
Fish&Chips v tortille
Carbonara so špenátom
Morčací hamburger
Mäsové guľky s omáčkou
Chilli con carne
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Sladká bravčová panenka
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Zeleninové chipsy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kačica na pomarančoch
Pizza v zemiakoch
Medové teľacie kotlety
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Hŕstková polievka s paradajkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morčacie rolky s ryžou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kura na pive
Špagety s cuketou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Jahňacie so šalviovým medom
Pivný guláš
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Lasagne z panvice
Kurča na bielom víne
Viac receptov pre túto náladu

Pripravujete grilovačku pre svojich kamarátov a chcete im ugrilovať niečo iné ako len špekačky a klobásy? Vyskúšajte urobiť tento hamburger a uvidíte, že vaši hostia budú nadšení!

Suroviny

4 žemle na hamburger
400 g mletého hovädzieho mäsa
2 lyžičky Podravka ochucovadla natur
3 lyžice pikantného Ajvaru Podravka
3 lyžice jemného Ajvaru Podravka
2 lyžice majonézy
2 paradajky
1 cibuľa
4 listy zeleného šalátu

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zmiešame mleté hovädzie mäso s Podravka ochucovadlom natur a Podravka Ajvarom pikant. Zo zmesi vytvarujeme 4 hrubšie placky, poukladáme ich na tácku, obalíme potravinovou fóliou a zaťažíme. Dáme odležať do chladničky na približne 30 minút, aby sa chute poriadne prepojili.
  • 2 Medzitým zmiešame jemný Ajvar Podravka s majonézou. Žemle na hamburger prekrojíme na polovicu, spodnú časť potrieme zmesou vytvorenou z Ajvaru a majonézy a na to položíme list šalátu.
  • 3 Paradajky nakrájame na tenké plátky a cibuľu na krúžky.
  • 4 Pripravené a odležané placky ugrilujeme na horúcom grile z každej strany.

Porcia

Hotové placky položíme na šalátový list, pridáme plátok paradajky a krúžok cibule. Na vrch môžeme podľa chuti dať ešte lyžicu Ajvaru Podravka. Prikryjeme vrchnou časťou žemle a podávame.

Zdieľať s priateľmi