Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Zemiakové placky

Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Medové teľacie kotlety
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Kurča na bielom víne
Rýchle lasagne
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Sladká bravčová panenka
Pochúťka s Ajvarom
Zeleninové chipsy
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Lasagne z panvice
Medailónky s hnedou ryžou
Morčací hamburger
Pivný guláš
Jaipur kari
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Hubový guľáš
Hŕstková polievka s paradajkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Carbonara so špenátom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rezne s chutnou omáčkou
Polievka z bôbu
Pizza v zemiakoch
Grilované rebierka
Bravčové kotlety s kuskusom
Mäsové guľky s omáčkou
Kotlovina
Morčacie prsia s jablkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Klasický burger
Chilli con carne
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Grilovaná krkovička
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilovaný hamburger
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Párky v slanine
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Špagety s cuketou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Hovädzí steak so zeleninou
Netradičný hamburger
Kura na pive
Teľacie kotlety so zeleninou
Rybárov guláš
Fish&Chips v tortille
Morčacie rolky s ryžou
Kurací paprikáš
Papriky plnené rizotom
Kura na pivovej fľaši
Rolky z roštenky so zeleninou
Kura na sladko
Kačica na pomarančoch
Viac receptov pre túto náladu

Vďaka tomuto rýchlemu, chutnému a ešte aj sýtemu jedlu budete mať viac času na trávenie chvíľ s rodinou.

Suroviny

500 g mladých zemiakov
1/2 balenia Podravky Natur na pečené zemiaky
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zemiaky umyjeme a varíme ich v šupke približne 20 minút. Potom ich scedíme a necháme vychladnúť.
  • 2 Zemiaky ošúpeme, nahrubo nastrúhame, pridáme Podravku Natur a olivový olej a poriadne premiešame.
  • 3 Rukou vytvoríme placky a opekáme ich na naolejovanej zahriatej panvici, kým nebudú krásne hnedé.

Tip

Zemiaky by mali mať rovnakú veľkosť, aby sa rovnomerne uvarili. Doba varenia závisí od veľkosti zemiakov.

Zdieľať s priateľmi