Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Kotlovina
Špagety s cuketou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Rezne s chutnou omáčkou
Kurací paprikáš
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Jaipur kari
Fish&Chips v tortille
Rýchle lasagne
Pizza v zemiakoch
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie prsia pečené v rúre
Pochúťka s Ajvarom
Kura na pivovej fľaši
Morčacie prsia s jablkami
Netradičný hamburger
Papriky plnené rizotom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Klasický burger
Grilovaný hamburger
Rybárov guláš
Zemiakové placky
Zeleninové chipsy
Chilli con carne
Mäsové guľky s omáčkou
Medailónky s hnedou ryžou
Grilovaná krkovička
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Párky v slanine
Polievka z bôbu
Medové teľacie kotlety
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Carbonara so špenátom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Pivný guláš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rolky z roštenky so zeleninou
Voňavé pečené zemiaky
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kurča na bielom víne
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kura na sladko
Teľacie kotlety so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Hŕstková polievka s paradajkami
Jahňacie so šalviovým medom
Kačica na pomarančoch
Hubový guľáš
Sladká bravčová panenka
Grilované rebierka
Pikantné bravčové závitky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura na pive
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Lasagne z panvice
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčací hamburger
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi