Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Papriky plnené rizotom

Grilovaná krkovička
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Sladká bravčová panenka
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilovaný hamburger
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka z bôbu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Voňavé pečené zemiaky
Rezne s chutnou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Kura na sladko
Kura na pive
Pikantné bravčové závitky
Zeleninové chipsy
Párky v slanine
Fish&Chips v tortille
Rýchle lasagne
Hubový guľáš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura na pivovej fľaši
Mäsové guľky s omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Chilli con carne
Pivný guláš
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Morčacie prsia s jablkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Netradičný hamburger
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety s cuketou
Kačica na pomarančoch
Hŕstková polievka s paradajkami
Lasagne z panvice
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Klasický burger
Jaipur kari
Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kotlovina
Pochúťka s Ajvarom
Zemiakové placky
Pizza v zemiakoch
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kurací paprikáš
Medailónky s hnedou ryžou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Medové teľacie kotlety
Grilované rebierka
Rybárov guláš
Morčací hamburger
Carbonara so špenátom
Viac receptov pre túto náladu

Ak chcete prekvapiť svojich hostí, pripravte im papriky plnené rizotom. Pre ešte lepšiu vôňu a chuť, použite pri príprave kurací bujón.

Suroviny

4 farebné mäsité papriky
1 väčšia cibuľa
300 g Lagris ryže Arborio
tymián
150 g mozzarelly
1,5 dl bieleho vína
7 dl vody
2 kocky Podravka kuracieho bujónu
50 g strúhaného syra
50 g pikantnej klobásy

Použili sme

Slepačí bujón

Slepačí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Papriky rozpolíme, odstránime dužinu a semienka a dáme ich na 5 minút do rúry zmäknúť. Do vriacej vody vložíme bujónové kocky a varíme 3 minúty.
  • 2 Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme ryžu a zalejeme hotovým vývarom s vínom. Do hotovej ryže vmiešame nakrájaný syr, kúsky klobásy a korenie. Podľa potreby dosolíme.
  • 3 Papriky naplníme rizotom, poukladáme na ne plátky mozarelly a dáme na 5 minút do rúry.

Porcia

Podávame teplé.

Malé tajomstvá

Papriky budú chutiť ešte lepšie, ak ich pripravíte na grile.

Zdieľať s priateľmi