Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Pizza v zemiakoch

Netradičný hamburger
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Hubový guľáš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Sladká bravčová panenka
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kurací paprikáš
Medové teľacie kotlety
Zemiakové placky
Carbonara so špenátom
Medailónky s hnedou ryžou
Grilované rebierka
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Špagety s cuketou
Hŕstková polievka s paradajkami
Polievka z bôbu
Rezne s chutnou omáčkou
Lasagne z panvice
Hovädzí steak so zeleninou
Jaipur kari
Pikantné bravčové závitky
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Morčacie rolky s ryžou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Fish&Chips v tortille
Teľacie kotlety so zeleninou
Párky v slanine
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kačica na pomarančoch
Kotlovina
Voňavé pečené zemiaky
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Papriky plnené rizotom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Chilli con carne
Pivný guláš
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Morčacie prsia s jablkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Kurča na bielom víne
Klasický burger
Rolky z roštenky so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kura na pive
Rýchle lasagne
Kura na sladko
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Grilovaná krkovička
Morčací hamburger
Zeleninové chipsy
Grilovaný hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Pochúťka s Ajvarom
Mäsové guľky s omáčkou
Rybárov guláš
Jahňacie so šalviovým medom
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi