Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Krevety na zeleninovom lôžku

Tabouleh
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Ružičková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Ražniči z lososa
Tuniak so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové špízy
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šošovicová krémová polievka
Jaipur kari
Teplý zeleninový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Stredomorská frittata
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cuketové jednohubky
Biela ryba s kuskusom
Stredomorský šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Oranžové rizoto
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paella s kuracím mäsom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špargľová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniakový šalát
Špagety zo Stredomoria
Biela treska
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie fajitas
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Mediteránska rapsódia
Sójový šalát s tuniakom
Gyros šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Losos s cuketovou krustou
Caponata a lá Podravka
Okúzľujúce letné kurča
Treska so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Opekaná zelenina
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Letné zeleninové ragú
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Bohatá jesenná polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Viac receptov pre túto náladu

Tanier kreviet naservírovaných na opečenej zelenine so šalátom z reďkovky a jarnej cibuľky je lákavou kombináciu pre tých, ktorí milujú skvelé chute.

Suroviny

800 g očistených kreviet
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 - 2 lyžice kukuričného škrobu
1 cuketa
1 mrkva
1 zeler
1 žltá paprika
2 jarné cibuľky
zväzok reďkovky
olivový olej
Ajvar pikant Podravka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Krevety posypeme Podravka ochucovadlom, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme postáť 15 minút.
  • 2 Marinované krevety obalíme v kukuričnom škrobe a opečieme ich na rozpálenom ohni.
  • 3 Cuketu, mkrvu, zeler a papriku umyjeme, očistíme a nakrájame na rezance. Nakrájanú zeleninu dáme na rozohriaty olej a krátko ju opečieme tak, aby trošku omäkla, ale zároveň zostala chrumkavá.

Tip

Ak chcete mať zeleninu chrumkavú, po nakrájaní ju poriadne osušte, obaľte v kukuričnom škrobe a opečte na rozpálenom oleji.

Porcia

Na tanier poukladáme opečenú zeleninu a Ajvar, do stredu dáme krevety a podávame spolu so šalátom z reďkovky a mladej cibuľky.

Zdieľať s priateľmi