Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Grilované tofu
Zeleninové rizoto so slaninou
Špargľová polievka
Ražniči z lososa
Šalát z grilovanej zeleniny
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Stredomorský šalát
Tuniakový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Teplý zeleninový šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Treska so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Kuracie fajitas
Mediteránska rapsódia
Ružičková polievka
Krevety na zeleninovom lôžku
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Gyros šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cuketové jednohubky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajková polievka s bazalkou
Opekaná zelenina
Paradajková polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Sójový šalát s tuniakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rizoto na španielsky spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Bohatá jesenná polievka
Tabouleh
Caponata a lá Podravka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Biela treska
Tuniak so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Oranžové rizoto
Paella s kuracím mäsom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šošovicová krémová polievka
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorská frittata
Okúzľujúce letné kurča
Letné zeleninové ragú
Jaipur kari
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi