Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Pečený losos v medovej omáčke

Treska s vajíčkovým šalátom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Stredomorská frittata
Šošovicová krémová polievka
Treska so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Biela ryba s kuskusom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Oranžové rizoto
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Strukovinový šalát so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Tuniak so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie fajitas
Grilované tofu
Ružičková polievka
Ražniči z lososa
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tabouleh
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Cuketové jednohubky
Paella s kuracím mäsom
Biela treska
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Mediteránska rapsódia
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Stredomorský šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Losos s cuketovou krustou
Morčacina s citrónom a oreganom
Bohatá jesenná polievka
Okúzľujúce letné kurča
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové špízy
Zeleninové rizoto so slaninou
Špargľová polievka
Letné zeleninové ragú
Teplý zeleninový šalát
Jaipur kari
Cestoviny na stredomorský spôsob
Opekaná zelenina
Krevety na zeleninovom lôžku
Cviklové krupoto s bielou rybou
Caponata a lá Podravka
Tuniakový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi