Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Biela treska
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Grilované tofu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Letné zeleninové ragú
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ražniči z lososa
Tuniak so zeleninou
Cuketové jednohubky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Oranžové rizoto
Stredomorská frittata
Špargľová polievka
Biela ryba s kuskusom
Sójový šalát s tuniakom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Jaipur kari
Paradajková polievka s bazalkou
Gyros šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Bohatá jesenná polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tabouleh
Treska so zeleninou
Opekaná zelenina
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Strukovinový šalát so zeleninou
Stredomorský šalát
Paella s kuracím mäsom
Paradajkové košíčky so pšenom
Mediteránska rapsódia
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová krémová polievka
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Zeleninové špízy
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracie fajitas
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Ružičková polievka
Špagety zo Stredomoria
Caponata a lá Podravka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šalát z grilovanej zeleniny
Tuniakový šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tekvicová polievka s jablkom
Pečený losos v medovej omáčke
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Losos s cuketovou krustou
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi