Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Caponata a lá Podravka

Cestovinový šalát so surimi
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Grilované paradajky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Šošovicová krémová polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Mrkvová polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajková polievka s bazalkou
Lahodné pečené zemiaky
Paradajková polievka
Letné zeleninové ragú
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ravioly so šalviou
Kuracie prsia pečené v rúre
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Vyprážaný syr
Tuniak so zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Ražniči z lososa
Ružičková polievka
Farebný jarný šalát
Polievka z fazuľových strukov
Tabouleh
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované tofu
Sójový šalát s tuniakom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Ochutená ryža
Špagety zo Stredomoria
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Paradajkové košíčky so pšenom
Gyros šalát
Losos s cuketovou krustou
Ryžové guľôčky
Teplý zeleninový šalát
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Opekaná zelenina
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Hríbová mrvenička
Biela ryba s kuskusom
Tuniakový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi