Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Lahodné pečené zemiaky

Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka z rukoly a kreviet
Paradajková polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z fazuľových strukov
Tuniak so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Teplý zeleninový šalát
Farebný jarný šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Vyprážaný syr
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Mrkvová polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Hríbová mrvenička
Letné zeleninové ragú
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové špízy
Biela ryba s kuskusom
Ražniči z lososa
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Ryžové guľôčky
Tuniakový šalát
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka s bazalkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ružičková polievka
Cestovinový šalát so surimi
Grilované paradajky
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Opekaná zelenina
Gyros šalát
Grilované tofu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Mäsové guľky s omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Šošovicová krémová polievka
Ravioly so šalviou
Kuracie prsia pečené v rúre
Cviklové krupoto s bielou rybou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ochutená ryža
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi