Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Polievka z fazuľových strukov

Farebný jarný šalát
Vyprážaný syr
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rizoto na španielsky spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Šošovicová krémová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Mrkvová polievka
Hríbová mrvenička
Ryžové guľôčky
Paradajkové košíčky so pšenom
Ružičková polievka
Letné zeleninové ragú
Grilované paradajky
Kuracie prsia pečené v rúre
Gyros šalát
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tuniakový šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ochutená ryža
Cviklové krupoto s bielou rybou
Špagety zo Stredomoria
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tuniak so zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Strukovinový šalát so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Grilované tofu
Zeleninové špízy
Paradajková polievka s bazalkou
Tekvicová polievka s jablkom
Teplý zeleninový šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Caponata a lá Podravka
Opekaná zelenina
Lahodné pečené zemiaky
Mäsové guľky s omáčkou
Ravioly so šalviou
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z lososa
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi