Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku

Ryžové guľôčky
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Vyprážaný syr
Letné zeleninové ragú
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Hríbová mrvenička
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované tofu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové špízy
Lahodné pečené zemiaky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Ravioly so šalviou
Paradajková polievka s bazalkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ražniči z lososa
Sójový šalát s tuniakom
Tabouleh
Teplý zeleninový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Mrkvová polievka
Grilované paradajky
Mäsové guľky s omáčkou
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Paradajkové košíčky so pšenom
Šošovicová krémová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Farebný jarný šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ružičková polievka
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Gyros šalát
Biela ryba s kuskusom
Špagety zo Stredomoria
Polievka z fazuľových strukov
Tuniakový šalát
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tuniak so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Ochutená ryža
Cestovinový šalát so surimi
Viac receptov pre túto náladu

Zeleninové fašírky sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny, alebo z tej, ktorú nájdete doma v chladničke.

Suroviny

350 g póru
450 g mrkvy
300 g zemiakov
štipku soli
1 lyžica ochucovadla Podravka Natur
100 g múky
100 g strúhanky
olej na vyprážanie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pór umyjeme, nakrájame na krúžky a dáme do hrnca.
  • 2 Mrkvu a zemiaky očistíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do hrnca k póru. Zalejeme vodou, pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni približne 15 minút.
  • 3 Uvarenú zeleninu scedíme a zmiešame s múkou a 50 g strúhanky.
  • 4 Všetko dobre premiešame a rukami vytvarujeme fašírky.
  • 5 Pripravené fašírky obalíme vo zvyšnej strúhanke a v oleji vypražíme dohneda.

Tip

Mrkvu môžete zameniť za tekvicu, pór za kel alebo môžete použiť vašu obľúbenú kombináciu zeleniny.

Porcia

Fašírky podávame s obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, bulgur,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi