Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Morčacina s citrónom a oreganom

Vyprážaný syr
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové špízy
Ravioly so šalviou
Mäsové guľky s omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tuniak so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Hríbová mrvenička
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Gyros šalát
Grilované tofu
Tekvicová polievka s jablkom
Ružičková polievka
Tuniakový šalát
Polievka z fazuľových strukov
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ražniči z lososa
Lahodné pečené zemiaky
Losos s cuketovou krustou
Ochutená ryža
Sójový šalát s tuniakom
Paradajková polievka
Letné zeleninové ragú
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ryžové guľôčky
Grilované paradajky
Šalát z grilovanej zeleniny
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Caponata a lá Podravka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tabouleh
Opekaná zelenina
Mrkvová polievka
Farebný jarný šalát
Šošovicová krémová polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajkové košíčky so pšenom
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Paradajková polievka s bazalkou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi