Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Paradajková polievka

Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Letné zeleninové ragú
Losos s cuketovou krustou
Ružičková polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniak so zeleninou
Farebný jarný šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šošovicová krémová polievka
Hríbová mrvenička
Kuracie prsia pečené v rúre
Opekaná zelenina
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Vyprážaný syr
Grilované paradajky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špagety zo Stredomoria
Polievka z fazuľových strukov
Tabouleh
Sójový šalát s tuniakom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ravioly so šalviou
Teplý zeleninový šalát
Grilované tofu
Ochutená ryža
Mrkvová polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Tuniakový šalát
Biela ryba s kuskusom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Gyros šalát
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paradajková polievka s bazalkou
Caponata a lá Podravka
Pečený losos v medovej omáčke
Cestovinový šalát so surimi
Ryžové guľôčky
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ražniči z lososa
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi