Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Šalát z grilovanej zeleniny

Ryžové guľôčky
Ravioly so šalviou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Grilované tofu
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ochutená ryža
Letné zeleninové ragú
Tuniakový šalát
Paradajková polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Tabouleh
Polievka z rukoly a kreviet
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Lahodné pečené zemiaky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ružičková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované paradajky
Farebný jarný šalát
Cestovinový šalát so surimi
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s kuskusom
Kuracie prsia pečené v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paradajková polievka s bazalkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Hríbová mrvenička
Ražniči z lososa
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Špagety zo Stredomoria
Mrkvová polievka
Losos s cuketovou krustou
Teplý zeleninový šalát
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové špízy
Vyprážaný syr
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Opekaná zelenina
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Tuniak so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tekvicová polievka s jablkom
Šošovicová krémová polievka
Gyros šalát
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi