Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Grilované tofu

Morčacina s citrónom a oreganom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tekvicová polievka s jablkom
Cestovinový šalát so surimi
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniakový šalát
Špagety zo Stredomoria
Tabouleh
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šalát z grilovanej zeleniny
Strukovinový šalát so zeleninou
Ružičková polievka
Caponata a lá Podravka
Vyprážaný syr
Ražniči z lososa
Polievka z fazuľových strukov
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Hríbová mrvenička
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové špízy
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Grilované paradajky
Polievka z rukoly a kreviet
Letné zeleninové ragú
Gyros šalát
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tuniak so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ochutená ryža
Mäsové guľky s omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Rizoto na španielsky spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ryžové guľôčky
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Paradajková polievka
Šošovicová krémová polievka
Mrkvová polievka
Farebný jarný šalát
Opekaná zelenina
Ravioly so šalviou
Kuracie prsia pečené v rúre
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Sójový šalát s tuniakom
Biela ryba s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi