Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou

Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajková polievka s bazalkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z lososa
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie prsia pečené v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tuniakový šalát
Paradajková polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Mrkvová polievka
Farebný jarný šalát
Biela ryba s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Letné zeleninové ragú
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tekvicová polievka s jablkom
Caponata a lá Podravka
Strukovinový šalát so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Morčacina s citrónom a oreganom
Mäsové guľky s omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Tabouleh
Šalát z grilovanej zeleniny
Ryžové guľôčky
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Grilované paradajky
Ochutená ryža
Ružičková polievka
Šošovicová krémová polievka
Ravioly so šalviou
Sójový šalát s tuniakom
Tuniak so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Špagety zo Stredomoria
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové špízy
Teplý zeleninový šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Opekaná zelenina
Vyprážaný syr
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Hríbová mrvenička
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Gyros šalát
Grilované tofu
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Kurča na grile s aromatickou omáčkou z cibule a horčice je tá správna voľba pre milovníkov šťavnatých pokrmov.

Suroviny

1 kg kuracích stehien
1 Podravka na zlaté kurča
Na omáčku:
1 červená cibuľa (môže byť aj viac)
30 g masla
1 lyžica múky
1 lyžica horčice
300 ml mlieka
polovica lyžičky Podravky ochucovadla
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Kuracie stehná zo spodnej strany narežeme až ku kosti, aby sa gril rýchlo dostal do stredu mäsa. Potom ich posypeme Podravkou na zlaté kurča a necháme postáť 30 minút, aby sa poriadne vsiakla do mäsa.
  • 2 Mäso grilujeme na rozohriatom grile asi 10-12 minút z každej strany.
  • 3 Omáčku pripravíme tak, že cibuľu nakrájame na drobno a dusíme ju na rozpustenom masle asi 10 minút na miernom ohni. Pridáme múku, dobre premiešame a pomaly za stáleho miešania pridáme mlieko.
  • 4 Keď sa omáčka zvarí, pridáme horčicu, Podravka ochucovadlo, soľ a korenie podľa vlastnej chuti. Varíme na miernom ohni, kým omáčka nezhustne.

Zdieľať s priateľmi