Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Šalát s pečenými reďkovkami a medom

Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniakový šalát
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Šošovicová krémová polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Hríbová mrvenička
Paradajková polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Sójový šalát s tuniakom
Vyprážaný syr
Mrkvová polievka
Ražniči z lososa
Cestovinový šalát so surimi
Pečený losos v medovej omáčke
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie prsia pečené v rúre
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Opekaná zelenina
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované tofu
Tuniak so zeleninou
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Šalát z grilovanej zeleniny
Ravioly so šalviou
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z rukoly a kreviet
Strukovinový šalát so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Gyros šalát
Špagety zo Stredomoria
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Paradajková polievka s bazalkou
Teplý zeleninový šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Ochutená ryža
Tabouleh
Lahodné pečené zemiaky
Farebný jarný šalát
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s kuskusom
Morčacina s citrónom a oreganom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Caponata a lá Podravka
Ružičková polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Grilované paradajky
Ryžové guľôčky
Viac receptov pre túto náladu

Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ale aj na všedné dni.

Suroviny

300 - 350 g reďkoviek
2 lyžice medu
30 g masla
3 lyžice balsamica
1 lyžička Podravka ochucovadla
50 g valeriánky poľnej (poľníček)
50 g rukoly
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 2 osoby30 min

  • 1 Reďkovky umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kúsky.
  • 2 V malej miske zmiešame roztopené maslo, med, balsamico, Podravka ochucovadlo a čierne korenie. Pridáme nakrájané reďkovky a dobre premiešame, aby sa chuť marinády prepojila s reďkovkami.
  • 3 Reďkovky dáme do pekáča na pečenie a za občasného miešania pečieme v predhriatej rúre na 220°C približne 15 - 20 minút, dokým nebudú chrumkavé a mäkké.

Tip

Takto upečené reďkovky môžete podávať aj ako prílohu k mäsu.

Porcia

Hotové reďkovky podávame na lôžku rukoly a valeriánky poľnej.

Zdieľať s priateľmi