Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Tuniakový šalát

Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Vyprážaný syr
Strukovinový šalát so zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Grilované paradajky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestovinový šalát so surimi
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tabouleh
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ochutená ryža
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Pečený losos v medovej omáčke
Ryžové guľôčky
Letné zeleninové ragú
Hríbová mrvenička
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Lahodné pečené zemiaky
Špagety zo Stredomoria
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sójový šalát s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Biela ryba s kuskusom
Tuniak so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka
Farebný jarný šalát
Ražniči z lososa
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Grilované tofu
Paradajková polievka s bazalkou
Mäsové guľky s omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Teplý zeleninový šalát
Gyros šalát
Opekaná zelenina
Zeleninové špízy
Paradajkové košíčky so pšenom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Mrkvová polievka
Ravioly so šalviou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracie prsia pečené v rúre
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ružičková polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi