Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Farebný jarný šalát

Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové špízy
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Cestovinový šalát so surimi
Ravioly so šalviou
Kuracie prsia pečené v rúre
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Sójový šalát s tuniakom
Gyros šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tabouleh
Mrkvová polievka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ružičková polievka
Vyprážaný syr
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované paradajky
Polievka z fazuľových strukov
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ochutená ryža
Paradajková polievka s bazalkou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šošovicová krémová polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Ražniči z lososa
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Tuniakový šalát
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Letné zeleninové ragú
Losos s cuketovou krustou
Paradajkové košíčky so pšenom
Hríbová mrvenička
Paradajková polievka
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Tuniak so zeleninou
Ryžové guľôčky
Šalát z grilovanej zeleniny
Lahodné pečené zemiaky
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si tento farebný šalát a osviežte si každodenné čaro.

Suroviny

1 malá hlava bielej kapusty
1 zväzok reďkovky
200 g červenej cibule
4 vajcia
štipka soli
2 lyžice olivového oleja
2 lyžice vínneho octu
1 lyžica Podravky Natur na šalát
4 krajce chleba

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Kapustu nakrájame najemno. Reďkovku a cibuľu nakrájame na tenké plátky.
  • 2 Vajcia povaríme vo vriacej, osolenej vode cca 10 minút.Uvarené vajcia necháme vychladnúť, obielime a nakrájame na plátky.
  • 3 Zmiešame olivový olej s octom a Podravkou Natur.
  • 4 Všetko spolu zmiešame, prelejeme pripravenou zálievkou a zľahka premiešame.

Tip

Opražené kocky chleba môžete pokvapkať olivovým olejom.

Porcia

Podávame posypaný opraženými kockami chleba.

Zdieľať s priateľmi