Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestovinový šalát so surimi
Ravioly so šalviou
Mäsové guľky s omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniakový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajková polievka s bazalkou
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Tuniak so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Vyprážaný syr
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované tofu
Teplý zeleninový šalát
Ryžové guľôčky
Hríbová mrvenička
Zeleninové špízy
Ružičková polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Gyros šalát
Losos s cuketovou krustou
Grilované paradajky
Ochutená ryža
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Polievka z fazuľových strukov
Farebný jarný šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Šošovicová krémová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Paradajková polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Lahodné pečené zemiaky
Mrkvová polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Sójový šalát s tuniakom
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Tabouleh
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Ražniči z lososa
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi