Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Zeleninové špízy

Grilované paradajky
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Ražniči z lososa
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Letné zeleninové ragú
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované tofu
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Strukovinový šalát so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Ravioly so šalviou
Špagety zo Stredomoria
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Opekaná zelenina
Biela ryba s kuskusom
Polievka z rukoly a kreviet
Teplý zeleninový šalát
Ružičková polievka
Tabouleh
Hríbová mrvenička
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie prsia pečené v rúre
Šalát z grilovanej zeleniny
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Vyprážaný syr
Mrkvová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Losos s cuketovou krustou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tuniak so zeleninou
Ryžové guľôčky
Sójový šalát s tuniakom
Cestovinový šalát so surimi
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pečený losos v medovej omáčke
Farebný jarný šalát
Polievka z fazuľových strukov
Paradajkové košíčky so pšenom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ochutená ryža
Paradajková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Lahodné pečené zemiaky
Gyros šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tuniakový šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šošovicová krémová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi