Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Pečený losos v medovej omáčke

Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šošovicová krémová polievka
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované tofu
Cestovinový šalát so surimi
Opekaná zelenina
Lahodné pečené zemiaky
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Ochutená ryža
Sójový šalát s tuniakom
Ružičková polievka
Biela ryba s kuskusom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tuniak so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové špízy
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Tabouleh
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka s bazalkou
Polievka z rukoly a kreviet
Ryžové guľôčky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tuniakový šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Gyros šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ravioly so šalviou
Caponata a lá Podravka
Mrkvová polievka
Hríbová mrvenička
Teplý zeleninový šalát
Ražniči z lososa
Losos s cuketovou krustou
Letné zeleninové ragú
Špagety zo Stredomoria
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované paradajky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Vyprážaný syr
Farebný jarný šalát
Paradajková polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi