Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Carbonara so špenátom

Kura na pive
Medové teľacie kotlety
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hovädzí steak so zeleninou
Chilli con carne
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Netradičný hamburger
Grilovaný hamburger
Grilovaná krkovička
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Jaipur kari
Morčacie prsia s jablkami
Kotlovina
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pivný guláš
Zemiakové placky
Medailónky s hnedou ryžou
Morčacie rolky s ryžou
Plnené kuracie stehná
Bravčové kotlety s kuskusom
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety s cuketou
Rýchle lasagne
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rezne s chutnou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Párky v slanine
Kurča na bielom víne
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kačica na pomarančoch
Kurací paprikáš
Polievka z bôbu
Pochúťka s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Jahňacie so šalviovým medom
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura na pivovej fľaši
Pizza v zemiakoch
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Morčací hamburger
Mäsové guľky s omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Papriky plnené rizotom
Sladká bravčová panenka
Hubový guľáš
Kura na sladko
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Hŕstková polievka s paradajkami
Grilované rebierka
Zeleninové chipsy
Kuracie prsia pečené v rúre
Voňavé pečené zemiaky
Klasický burger
Viac receptov pre túto náladu

Carbonara špagety posypané slaninkou vás určite potešia za každého počasia.

Suroviny

50 g slaniny
150 g čerstvého špenátu
4 vajcia
1 lyžica krémového syru (ricotta)
1 lyžička Podravka ochucovadla Natur
350 g špagiet Podravka
čierne korenie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Slaninu nakrájame na kocky.
  • 2 Špenát umyjeme, scedíme a dáme do elektronického sekáčika. Najprv posekáme špenát. Potom pridáme vidličkou rozmiešané vajcia, krémový syr a ochucovadlo Natur.
  • 3 Podravka špagety uvaríme podľa návodu na obale.
  • 4 Širšiu panvicu zahrejeme a opečieme na nej slaninu. Slaninu vyberieme a dáme tam rozmixovanú špenátovú zmes, ktorú trošku zohrejeme. Pridáme uvarené špagety (trošku vody, v ktorej sa varili špagety, ak je to potrebné), všetko spolu premiešame a zložíme z ohňa.

Tip

Namiesto čerstvého špenátu môžete použiť aj mrazený.

Porcia

Teplé špagety podávame posypané čiernym korením a opečenou slaninou.

Zdieľať s priateľmi