Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pikantné bravčové závitky

Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Hubový guľáš
Jahňacie so šalviovým medom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kura na pive
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Plnené kuracie stehná
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Jaipur kari
Kurací paprikáš
Lasagne z panvice
Chilli con carne
Kačica na pomarančoch
Carbonara so špenátom
Rýchle lasagne
Bravčové kotlety s kuskusom
Zemiakové placky
Grilovaný hamburger
Grilované rebierka
Pivný guláš
Pochúťka s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kura na pivovej fľaši
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Morčací hamburger
Pizza v zemiakoch
Fish&Chips v tortille
Sladká bravčová panenka
Hŕstková polievka s paradajkami
Párky v slanine
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Medové teľacie kotlety
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kotlovina
Klasický burger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Teľacie kotlety so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Hovädzí steak so zeleninou
Netradičný hamburger
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Špagety s cuketou
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kurča na bielom víne
Polievka z bôbu
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura na sladko
Grilovaná krkovička
Voňavé pečené zemiaky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Zeleninové chipsy
Rezne s chutnou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi