Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčacie rolky s ryžou
Kurací paprikáš
Morčací hamburger
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rýchle lasagne
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Hubový guľáš
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Sladká bravčová panenka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kurča na bielom víne
Jaipur kari
Chilli con carne
Polievka z bôbu
Zeleninové chipsy
Rolky z roštenky so zeleninou
Zemiakové placky
Papriky plnené rizotom
Grilované rebierka
Medové teľacie kotlety
Pikantné bravčové závitky
Kura na pivovej fľaši
Kura na sladko
Kura na pive
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Carbonara so špenátom
Plnené kuracie stehná
Kotlovina
Pizza v zemiakoch
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Grilovaná krkovička
Morčacie prsia s jablkami
Voňavé pečené zemiaky
Hŕstková polievka s paradajkami
Jahňacie so šalviovým medom
Rezne s chutnou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kačica na pomarančoch
Lasagne z panvice
Párky v slanine
Špagety s cuketou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Mäsové guľky s omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Grilovaný hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Pivný guláš
Klasický burger
Teľacie kotlety so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Netradičný hamburger
Medailónky s hnedou ryžou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Fish&Chips v tortille
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi