Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Farebný jarný šalát
Jahňacie so šalviovým medom
Rýchle lasagne
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Sendviče z vajíčok a s lososom
Plnená pečená cibuľa
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Penne so špargľovou omáčkou
Kuracina s kozím syrom
Hovädzí steak so zeleninou
Karí s bravčovým mäsom
Ryžové guľôčky
Tournedos s maslovou zeleninou
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Netradičný hamburger
Lasagne z panvice
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Voňavá morčacia roláda
Grilované rebierka
Domáce sushi
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Chrumkavé kuracie ražniči
Ražniči z mletého mäsa
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Zapečené špagety s tuniakom
Nové zemiaky s Ajvarom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Grilované paradajky
Vianočná roláda
Oranžové rizoto
Pohánka s klobásou
Grilované tofu
Pečená ryba v papieri
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Opekaná zelenina
Kura na pive
Plnené kuracie stehná
Rolky z roštenky so zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Fish&Chips v tortille
Morčacie rolky s ryžou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Ravioly so šalviou
Kuracie prsia pečené v rúre
Klasický burger
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi