Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Zapečené špagety s tuniakom

Grilované tofu
Sendviče z vajíčok a s lososom
Plnená pečená cibuľa
Opekaná zelenina
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Farebný jarný šalát
Kuracina s kozím syrom
Oranžové rizoto
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Mäsová roláda a lá pahreba
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Pečená ryba v papieri
Plnené kuracie stehná
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Chrumkavé kuracie ražniči
Karí s bravčovým mäsom
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Kura na pive
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Klasický burger
Penne so špargľovou omáčkou
Voňavá morčacia roláda
Morčacie rolky s ryžou
Ražniči z mletého mäsa
Rýchle lasagne
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Tournedos s maslovou zeleninou
Domáce sushi
Netradičný hamburger
Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Teľacie kotlety so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Grilované paradajky
Ravioly so šalviou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Pohánka s klobásou
Ryžové guľôčky
Hovädzí steak so zeleninou
Lasagne z panvice
Fish&Chips v tortille
Vianočná roláda
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Viac receptov pre túto náladu

Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
390g Podravka krájaných paradajok s chilli
115g Eva tuniaka v olivovom oleji
300g syra ricotta
400g Špagety Podravka
8ks zelených odkôstkovaných olív
1 kávová lyžica Podravky ochucovadla
soľ, korenie
posekaná bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme krájané paradajky s chilli, soľ, korenie, Podravku ochucovadlo a podľa potreby podlejeme trochou vody. Varíme 10 minút.
  • 2 Potom pridáme scedený tuniak s rozmrveným syrom ricotta a pripravenú omáčku spojíme s uvarenými špagetami.
  • 3 Zmes vložíme do ohňovzdornej misy, pridáme olivy a zapekáme v predhriatej rúre pri 200 ° C po dobu 15-20 minút.

Porcia

Pred podávaním posypeme bazalkou.

Malé tajomstvá

Ricottu môžeme zameniť akýmkoľvek iným čerstvým syrom

Zdieľať s priateľmi