Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou

Chrumkavé kuracie ražniči
Tournedos s maslovou zeleninou
Plnené kuracie stehná
Ravioly so šalviou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Hovädzí steak so zeleninou
Vianočná roláda
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Jahňacie so šalviovým medom
Domáce sushi
Nové zemiaky s Ajvarom
Pečená ryba v papieri
Zapečené špagety s tuniakom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Pohánka s klobásou
Kuracie prsia pečené v rúre
Klasický burger
Opekaná zelenina
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Fish&Chips v tortille
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Ryžové guľôčky
Netradičný hamburger
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované tofu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované rebierka
Mäsová roláda a lá pahreba
Kura na pive
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Penne so špargľovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované paradajky
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Oranžové rizoto
Karí s bravčovým mäsom
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Voňavá morčacia roláda
Lasagne z panvice
Kuracina s kozím syrom
Ražniči z mletého mäsa
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Plnená pečená cibuľa
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Morčacie rolky s ryžou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Rýchle lasagne
Farebný jarný šalát
Viac receptov pre túto náladu

Pečené rezne preliate bielou gaštanovou omáčkou vám poskytnú krémovú chuť jesene.

Suroviny

600 g teľacích rezňov (na tenko nakrájaných)
2 lyžice oleja
1 lyžica masla
čierne korenie celé
soľ
200 ml smotany na varenie
1 kocka Podravka hovädzieho bujónu
150 g nesladeného gaštanového pyré
100 g olúpaných varených gaštanov

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Natenko nakrájané rezne dáme do panvice na predhriatu zmes oleja a masla.
  • 2 Posypeme korením a opečieme ich na miernom ohni dozlatista. Osolíme, vyberieme z panvice a zakryté odložíme bokom.
  • 3 Do panvice dáme smotanu, pridáme gaštanové pyré, hovädzí bujón Podravka a trochu vody. Povaríme na miernom ohni, aby sme dostali omáčku.

Tip

Do omáčky môžete pridať niekoľko lyžíc koňaku, čím dostanete netypickú ale lahodnú chuť.

Porcia

Do omáčky vmiešame gaštany a teľacie rezne podávame preliate pripravenou omáčkou s prílohou podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi