Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Sendviče z vajíčok a s lososom

Farebný jarný šalát
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pečená ryba v papieri
Mäsová roláda a lá pahreba
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Karí s bravčovým mäsom
Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Ryžové guľôčky
Tournedos s maslovou zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Voňavá morčacia roláda
Kuracina s kozím syrom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Plnená pečená cibuľa
Rýchle lasagne
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Domáce sushi
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Grilované paradajky
Lasagne z panvice
Ražniči z mletého mäsa
Klasický burger
Ravioly so šalviou
Rolky z roštenky so zeleninou
Vianočná roláda
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Netradičný hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Penne so špargľovou omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura na pive
Oranžové rizoto
Fish&Chips v tortille
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilované tofu
Opekaná zelenina
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Chrumkavé kuracie ražniči
Pohánka s klobásou
Plnené kuracie stehná
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované rebierka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Milovníci sendvičov sa zamilujú do tohto skvelého občerstvenia ozdobeného zelenými listami a ružovým lososom v hlavnej úlohe.

Suroviny

5 vajec
2 lyžičky Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
40 g čerstvého špenátu
80 g syra ricotta
extra panenský olivový olej
soľ
150 g udeného lososa (alebo prošuta)
200 g taveného syra

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Vo veľkej miske rozmiešame 4 vajíčka s Podravkou Natur.
  • 2 Do mixéra alebo sekáčika dáme zostávajúce vajce, ricottu, špenát a rozmixujeme. Hotovú zmes pridáme k vajíčkam a dobre premiešame.
  • 3 Do panvice (Ø 24 cm) dáme trošku oleja a z polovice vajíčkovej zmesi pripravíme omeletu. Najprv pečieme prikryté pokrievkou jednu stranu, potom omeletu ľahko otočíme a opečieme krátko z druhej strany.
  • 4 Hotovú omeletu vyberieme z panvice a zo zostávajúcej zmesi pripravíme druhú, takým istým spôsobom. Omeletu nakrájame pomocou formy alebo pohárika s Ø 6-8 cm (okrúhly alebo iný tvar).
  • 5 Na jednu malú omeletu natrieme syr, pridáme plátok lososa, prikryjeme druhým kúskom omelety a ozdobíme čerstvým špenátom.

Porcia

Upevníme špáradlom a podávame.

Zdieľať s priateľmi