Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Rolky z roštenky so zeleninou

Ryžové guľôčky
Voňavá morčacia roláda
Zapečené špagety s tuniakom
Vianočná roláda
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tournedos s maslovou zeleninou
Ravioly so šalviou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Plnená pečená cibuľa
Jahňacie so šalviovým medom
Oranžové rizoto
Kuracina s kozím syrom
Kura na pive
Grilované paradajky
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Chrumkavé kuracie ražniči
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Mäsová roláda a lá pahreba
Plnené kuracie stehná
Rýchle lasagne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Farebný jarný šalát
Grilované rebierka
Pečená ryba v papieri
Klasický burger
Morčacie rolky s ryžou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Fish&Chips v tortille
Penne so špargľovou omáčkou
Domáce sushi
Ražniči z mletého mäsa
Nové zemiaky s Ajvarom
Lasagne z panvice
Pohánka s klobásou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Karí s bravčovým mäsom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Netradičný hamburger
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Opekaná zelenina
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Hovädzí steak so zeleninou
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Grilované tofu
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Viac receptov pre túto náladu

"Ulovte" prvú zeleninu, zrolujte ju do mäsovej pochúťky pečenej zaujímavým spôsobom a vychutnávajte si pohľad, vôňu a chuť skvelého jedla.

Suroviny

800 g hovädzej roštenky
1 lyžica Podravky grill classic
1 červená paprika
150 g tenkých mladých strukov
150 g mrkvy
75 ml červeného vína
2 lyžice hladkej múky
3 lyžice olivového oleja
Ajvar pikant Podravka

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby35 min

  • 1 Mrkvu očistíme a nakrájame na dlhé prúžky. Struky takisto očistíme a umyjeme.
  • 2 Nakrájanú mrkvu a struky krátko oblanšírujeme vo vriacej osolenej vode. Zcedíme a necháme vychladnúť.
  • 3 Hovädziu roštenku nakrájame na užšie a dlhšie plátky a posypeme ich Podravkou grill classic.
  • 4 Na plátky naukladáme mrkvu, struky a na rezance nakrájanú a očistenú papriku.
  • 5 Plátky zrolujeme, spevníme špáradlom, aby sa nerozpadli a obalíme ich v hladkej múke.
  • 6 Na grilovaciu panvicu alebo gril dáme olej a dobre ho zahrejeme, pridáme pripravené rolky, ktoré ugrilujeme zo všetkých strán. Keď sú rolky ružové, polejeme ich červeným vínom a ešte trošku pečieme.
  • 7 Rolky preložíme do misky s pokrývkou, prelejeme ich šťavou z panvice, zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.

Tip

Do roliek môžete pridať viac zeleniny, použiť vašu obľúbenú zeleninu alebo ju úplne nahradiť špargľou.

Porcia

Podávame s pikantným Ajvarom od Podravky, pečenými alebo varenými zemiakmi a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi