Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom

Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kura na pive
Voňavá morčacia roláda
Domáce sushi
Oranžové rizoto
Kuracina s kozím syrom
Fish&Chips v tortille
Karí s bravčovým mäsom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčacie rolky s ryžou
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Hovädzí steak so zeleninou
Vianočná roláda
Klasický burger
Teľacie kotlety so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Farebný jarný šalát
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Chrumkavé kuracie ražniči
Grilované rebierka
Grilované paradajky
Opekaná zelenina
Ryžové guľôčky
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Plnená pečená cibuľa
Mäsová roláda a lá pahreba
Grilované tofu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Zapečené špagety s tuniakom
Plnené kuracie stehná
Sendviče z vajíčok a s lososom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rýchle lasagne
Tournedos s maslovou zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Pečená ryba v papieri
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Netradičný hamburger
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Pohánka s klobásou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracie prsia pečené v rúre
Penne so špargľovou omáčkou
Ravioly so šalviou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Určite milujete kuracie mäso na všetky spôsoby. V tomto prípade sú podávané so špeciálnou prílohou - chrumkavými gnocchi a hráškom. Určite ochutnajte!

Suroviny

600 g kuracích pŕs (4 ks)
1 lyžica Podravka ochucovadla
vetvička rozmarínu
600 g zemiakov
100 g syra ricotta
1 lyžička sušenej petržlenovej vňate
250 g mrazeného hrášku
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby

  • 1 Kuracie prsia posypeme Podravka ochucovadlom, natrhaným rozmarínom, prikryjeme papierom na pečenie a valčekom ich trošku rozvaľkáme na tenšie.
  • 2 Zemiaky v šupke uvaríme, necháme trošku vychladnúť, obielime ich a pretlačíme. Pridáme k nim ricottu a petržlenovú vňať a všetko poriadne premiešame. Z pripravenej zmesi urobíme šúľok, ktorý pokrájame na cca 3 cm kúsky, a tak dostaneme gnocchi. Každý jeden v strede sploštíme a dáme ich variť do mierne slanej vody. Varíme, dokým nevyplávajú. Potom ich zcedíme.
  • 3 Kuracie prsia dáme do panvice so zahriatym olivovým olejom tak, aby tá strana, kde je rozmarín bola otočená smerom dole. Pečieme z každej strany cca 4 minúty.
  • 4 Hotové mäso vyberieme z panvice a na ten istý olej dáme gnocchi. Opražíme ich z oboch strán tak, aby boli chrumkavé. Takisto pridáme hrášok a pečieme ho dovtedy, dokým nezmäkne. Podľa potreby pridáme trošku vody, v ktorej sa varili gnocchi.

Tip

Pomocou valčeka dosiahnete to, že mäso bude rýchlejšie upečené a že sa korenie dostane lepšie do mäsa.

Porcia

Kuracie prsia podávame s chrumkavými gnocchi a hráškom.

Zdieľať s priateľmi