Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Netradičný hamburger

Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracina s kozím syrom
Chrumkavé kuracie ražniči
Plnená pečená cibuľa
Sendviče z vajíčok a s lososom
Penne so špargľovou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Ražniči z mletého mäsa
Jahňacie so šalviovým medom
Fish&Chips v tortille
Farebný jarný šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pohánka s klobásou
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Plnené kuracie stehná
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilované paradajky
Mäsová roláda a lá pahreba
Ravioly so šalviou
Oranžové rizoto
Zapečené špagety s tuniakom
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Hovädzí steak so zeleninou
Voňavá morčacia roláda
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Grilované rebierka
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Ryžové guľôčky
Grilované tofu
Lasagne z panvice
Klasický burger
Pečená ryba v papieri
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky z roštenky so zeleninou
Karí s bravčovým mäsom
Rýchle lasagne
Vianočná roláda
Domáce sushi
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Opekaná zelenina
Kuracie prsia pečené v rúre
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kura na pive
Viac receptov pre túto náladu

Hamburger, kde sa skrýva všetko to, na čo máte chuť.

Suroviny

500 g mletého hovädzieho mäsa
120 g panko strúhanky alebo obyčajnej strúhanky
1 vajce
2 lyžice Podravka kečupu jemného
1/2 lyžice Podravka ochucovadla
soľ
čierne korenie mleté
1/2 lyžičky mletej červenej papriky sladkej
4 hrubé plátky slaniny
1 cibuľa
1-2 paradajky
4 vajcia
200 g nastrúhaného syra
4 žemle

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mleté mäso zmiešame so strúhankou, vajcom, Podravka kečupom, Podravka ochucovadlom, soľou, korením a paprikou. Všetko poriadne premiešame, aby sa chute prepojili a aby sme dostali kompaktnú zmes.
  • 2 Zmes rozdelíme na 4 časti a vytvoríme z nich guličky. Guličky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  • 3 Vrch každej guličky zatlačíme pohárom alebo plechovkou tak, aby nám v strede vznikla priehlbina.
  • 4 Každú guličku pevne obmotáme slaninou a upevníme kuchynskou niťou.
  • 5 Cibuľu a paradajky nakrájame na kocky, ktoré dáme do priehlbiny vytvorenej v mäse. Na vrch mäsa rozbijeme vajce a posypeme nastrúhaným syrom.
  • 6 Pečieme približne 30 minút v predhriatej rúre na 180 °C.
  • 7 Žemľu prerežeme a do stredu vložíme hotové mäso.

Tip

Použite širšiu, hrubšiu a prerastanú slaninu.

Porcia

Podávame s pečenými zemiakmi a šalátom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi