Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou

Kuracie prsia pečené v rúre
Pohánka s klobásou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Oranžové rizoto
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Penne so špargľovou omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Ryžové guľôčky
Grilované rebierka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Netradičný hamburger
Fish&Chips v tortille
Rýchle lasagne
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Mäsová roláda a lá pahreba
Grilované tofu
Plnená pečená cibuľa
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Pečená ryba v papieri
Teľacie kotlety so zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Plnené kuracie stehná
Tournedos s maslovou zeleninou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Hovädzí steak so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Lasagne z panvice
Kura na pive
Rolky z roštenky so zeleninou
Voňavá morčacia roláda
Domáce sushi
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracina s kozím syrom
Karí s bravčovým mäsom
Opekaná zelenina
Klasický burger
Vianočná roláda
Morčacie rolky s ryžou
Grilované paradajky
Ražniči z mletého mäsa
Farebný jarný šalát
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Jahňacie so šalviovým medom
Chrumkavé kuracie ražniči
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Ravioly so šalviou
Viac receptov pre túto náladu

Kurča na grile s aromatickou omáčkou z cibule a horčice je tá správna voľba pre milovníkov šťavnatých pokrmov.

Suroviny

1 kg kuracích stehien
1 Podravka na zlaté kurča
Na omáčku:
1 červená cibuľa (môže byť aj viac)
30 g masla
1 lyžica múky
1 lyžica horčice
300 ml mlieka
polovica lyžičky Podravky ochucovadla
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Kuracie stehná zo spodnej strany narežeme až ku kosti, aby sa gril rýchlo dostal do stredu mäsa. Potom ich posypeme Podravkou na zlaté kurča a necháme postáť 30 minút, aby sa poriadne vsiakla do mäsa.
  • 2 Mäso grilujeme na rozohriatom grile asi 10-12 minút z každej strany.
  • 3 Omáčku pripravíme tak, že cibuľu nakrájame na drobno a dusíme ju na rozpustenom masle asi 10 minút na miernom ohni. Pridáme múku, dobre premiešame a pomaly za stáleho miešania pridáme mlieko.
  • 4 Keď sa omáčka zvarí, pridáme horčicu, Podravka ochucovadlo, soľ a korenie podľa vlastnej chuti. Varíme na miernom ohni, kým omáčka nezhustne.

Zdieľať s priateľmi