Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Zeleninová polievka s nádychom orientu

Netradičný hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Kura na pive
Pečená ryba v papieri
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované tofu
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilované rebierka
Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Kuracina s kozím syrom
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Chrumkavé kuracie ražniči
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Pohánka s klobásou
Opekaná zelenina
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rýchle lasagne
Fish&Chips v tortille
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Karí s bravčovým mäsom
Plnené kuracie stehná
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Ryžové guľôčky
Hovädzí steak so zeleninou
Mäsová roláda a lá pahreba
Vianočná roláda
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Penne so špargľovou omáčkou
Domáce sushi
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacie rolky s ryžou
Plnená pečená cibuľa
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Klasický burger
Oranžové rizoto
Sendviče z vajíčok a s lososom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Lasagne z panvice
Voňavá morčacia roláda
Grilované paradajky
Ražniči z mletého mäsa
Ravioly so šalviou
Farebný jarný šalát
Viac receptov pre túto náladu

Očarte svojich najbližších orientálnou polievkou s kurkumou a vychutnajte si skvelú chuť z ďalekých krajov.

Suroviny

100 g zeleru
200 g hrášku (mrazeného alebo čerstvého)
200 g póru
100 ml smotany
2 strúčiky cesnaku
1 kocka hovädzieho bujónu Podravka
1 lyžička kurkumy
1 lyžica nasekaného koriandru
3 lyžice olivového oleja
1 lyžička strúhaného zázvoru
1 mrkva
1 cibuľa
čierne korenie mleté
soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Na oleji dozlatista opečieme najemno nakrájanú cibuľu.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak, zázvor, nakrájaný zeler a mrkvu a zalejeme teplou vodou.
  • 3 Pridáme hovädzí bujón. Necháme zvariť, a keď sa polievka zvarí, varíme ešte cca 10 minút na miernom ohni.
  • 4 Potom pridáme hrášok a pór prerezaný na polovicu. Varíme ešte 10 minút a na koniec pridáme kurkumu vmiešanú do smotany, soľ a korenie, ak je to potrebné.

Tip

Ak chcete, aby bola polievka hustejšia, pridajte 1 lyžičku jedlého škrobu rozpusteného v malom množstve vody.

Porcia

Teplú polievku podávajte v miskách posypanú nasekaným koriandrom.

Zdieľať s priateľmi