Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Opekaná zelenina

Kuracie prsia pečené v rúre
Karí s bravčovým mäsom
Grilované paradajky
Klasický burger
Oranžové rizoto
Tournedos s maslovou zeleninou
Rýchle lasagne
Hovädzí steak so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Ravioly so šalviou
Netradičný hamburger
Ryžové guľôčky
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Mäsová roláda a lá pahreba
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ražniči z mletého mäsa
Domáce sushi
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Plnená pečená cibuľa
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Kura na pive
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Sendviče z vajíčok a s lososom
Grilované rebierka
Rolky z roštenky so zeleninou
Pohánka s klobásou
Grilované tofu
Fish&Chips v tortille
Chrumkavé kuracie ražniči
Farebný jarný šalát
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčacie rolky s ryžou
Jahňacie so šalviovým medom
Vianočná roláda
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Plnené kuracie stehná
Kuracina s kozím syrom
Lasagne z panvice
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Zapečené špagety s tuniakom
Voňavá morčacia roláda
Pečená ryba v papieri
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Penne so špargľovou omáčkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi