Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Ražniči z mletého mäsa

Lasagne z panvice
Plnené kuracie stehná
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Karí s bravčovým mäsom
Penne so špargľovou omáčkou
Domáce sushi
Grilované paradajky
Grilované tofu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Vianočná roláda
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kura na pive
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rýchle lasagne
Farebný jarný šalát
Opekaná zelenina
Rolky z roštenky so zeleninou
Ryžové guľôčky
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Morčacie rolky s ryžou
Grilované rebierka
Nové zemiaky s Ajvarom
Tournedos s maslovou zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Chrumkavé kuracie ražniči
Sendviče z vajíčok a s lososom
Klasický burger
Ravioly so šalviou
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracina s kozím syrom
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Voňavá morčacia roláda
Pečená ryba v papieri
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Plnená pečená cibuľa
Netradičný hamburger
Pohánka s klobásou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Teľacie kotlety so zeleninou
Oranžové rizoto
Viac receptov pre túto náladu

Guľky z mletého mäsa spolu s cibuľou napichajte na špajdlu, podávajte s chutným Ajvarom Podravka a vychutnávajte si výborné jedlo pripravené pod holým nebom.

Suroviny

800 g mletej teľaciny
100 g ochucovadla pikant Podravka
100 g cibule
2 strúčiky cesnaku
1 vajce
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
1 - 2 lyžice strúhanky
2 červené cibule
Ajvar jemný Podravka
olej na potretie grilu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mleté mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes poriadne premiešame a necháme postáť cca 30 minút.
  • 2 Pridáme vajce, petržlenovú vňať a strúhanku a všetko to spolu ešte raz a rukami premiešame, aby sa ingredience poriadne prepojili a aby sa nám dali urobiť guľky.
  • 3 Zo zmesi vytvarujeme menšie guľky. Červenú cibuľu nakrájame na väčšie časti (najlepšie štvrtiny) a potom ich striedavo s guľkami napichujeme na špajdle.
  • 4 Pripravené ražniči grilujeme na grile alebo grilovacej panvici.

Tip

Na prípravu mäsových guliek je najlepšie použiť nahrubšie pomleté mäso, aby vám guľky držali pokope.

Porcia

Na doplnenie chuti môžete toto jedlo podávať s Ajvarom jemným Podravka, s omáčkou podľa vašej chuti alebo teplým pečivom.

Zdieľať s priateľmi