Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Steaky z lososa s kolieskami pomaranča

Grilované rebierka
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Netradičný hamburger
Karí s bravčovým mäsom
Kuracina s kozím syrom
Voňavá morčacia roláda
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Ražniči z mletého mäsa
Fish&Chips v tortille
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Oranžové rizoto
Morčacie rolky s ryžou
Plnené kuracie stehná
Rolky z roštenky so zeleninou
Rýchle lasagne
Chrumkavé kuracie ražniči
Ravioly so šalviou
Penne so špargľovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované paradajky
Jahňacie so šalviovým medom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Domáce sushi
Hovädzí steak so zeleninou
Farebný jarný šalát
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Pečená ryba v papieri
Mäsová roláda a lá pahreba
Ryžové guľôčky
Nové zemiaky s Ajvarom
Klasický burger
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Vianočná roláda
Sendviče z vajíčok a s lososom
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Lasagne z panvice
Pohánka s klobásou
Kura na pive
Zapečené špagety s tuniakom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Grilované tofu
Opekaná zelenina
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Viac receptov pre túto náladu

Neošúpané kolieska z pomaranča, rasca a limetková šťava robia z týchto steakov z lososa jedlo perfektne sa hodiace na večeru s hosťami.

Suroviny

1 kg steakov z lososa (4 steaky po 250 g)
1 limetka
½ čajová lyžička hnedého cukru
1 Podravka na ryby
1 pomaranč
1 čajová lyžička rasce
1 čajová lyžička soli
4 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme steaky z lososa.
  • 2 Na lososa nakvapkáme šťavu z jednej limetky, posypeme hnedým cukrom, Podravkou na ryby a necháme 30 minút marinovať.
  • 3 Pomaranč umyjeme pomocou kefky pod tečúcou vodou a nakrájame na kolieska. Kolieska pomaranča poukladáme na lososa, posypeme rascou a soľou, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme 25 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 4 Podávame s pečenými zemiakmi.

Malé tajomstvá

Namiesto posypania hnedým cukrom, štetcom natrite každý steak z lososa medom.

Zdieľať s priateľmi