Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Biela ryba s fazuľou

Sladko-kyslé grilované ražniči
Paštéta z husacej pečene
Ochutená ryža
Morčacie rolky s ryžou
Stredomorská frittata
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Pečený losos v medovej omáčke
Tabouleh
Biela ryba s kuskusom
Morčacina s citrónom a oreganom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči z mletého mäsa
Opekaná zelenina
Strukovinové fašírky
Slepačia polievka s knedličkami
Ružičková polievka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Oranžové rizoto
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Bohatá jesenná polievka
Kuracie rizoto
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cesnakové bruskety
Fish&Chips v tortille
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Stredomorský šalát
Polievka z fazuľových strukov
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Treska so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Bravčové kotlety so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované rebierka
Hríbová mrvenička
Kuracina s kozím syrom
Pečená ryba v papieri
Grilované kuracie prsia
Šalát s pikantným steakom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Lahodné pečené zemiaky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Chilli con carne
Rizoto na španielsky spôsob
Mrkvová polievka
Kurací paprikáš
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Plnená pečená cibuľa
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

Suroviny

800 g filiet z bielej ryby
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 konzerva lúpaných paradajok Podravka
1 konzerva bielej fazule
1 citrón
30 ml olivového oleja
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.
  • 2 V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  • 3 Do tej istej panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  • 4 Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

Tip

Jedlo bude mať ešte bohatšiu chuť, keď ho pripravíte z viacerých druhov rýb. Potom si však treba dať pozor na množstvo.

Porcia

Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi