Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Opekaná zelenina

ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Oranžové rizoto
Treska so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacie rolky s ryžou
Stredomorský šalát
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Bravčové kotlety so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Hríbová mrvenička
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované tofu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči z mletého mäsa
Zapečené špagety s tuniakom
Strukovinové fašírky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie rizoto
Biela ryba s kuskusom
Slepačia polievka s knedličkami
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečená ryba v papieri
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Paštéta z husacej pečene
Ružičková polievka
Sladko-kyslé grilované ražniči
Grilované kuracie prsia
Chilli con carne
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracina s kozím syrom
Kuracie tyčinky v kečupe
Plnená pečená cibuľa
Sójový šalát s tuniakom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kurací paprikáš
Pečený losos v medovej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Stredomorská frittata
Paradajkové košíčky so pšenom
Polievka z fazuľových strukov
Tabouleh
Cesnakové bruskety
Grilované rebierka
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Lahodné pečené zemiaky
Mrkvová polievka
Biela ryba s fazuľou
Bohatá jesenná polievka
Ochutená ryža
Fish&Chips v tortille
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát s pikantným steakom
Strukovinový šalát so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi