Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Polievka z fazuľových strukov

Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Strukovinové fašírky
Kuracie tyčinky v kečupe
Tabouleh
Mäsové guľky s omáčkou
Stredomorský šalát
Chilli con carne
Kurací paprikáš
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Stredomorská frittata
Sladko-kyslé grilované ražniči
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie rizoto
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Biela ryba s kuskusom
Treska so zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Slepačia polievka s knedličkami
Sójový šalát s tuniakom
Grilované kuracie prsia
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Plnená pečená cibuľa
Fish&Chips v tortille
Bohatá jesenná polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Hríbová mrvenička
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Biela ryba s fazuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát z grilovanej zeleniny
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Bravčové kotlety so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená ryba v papieri
Kuracina s kozím syrom
Ražniči z mletého mäsa
Mrkvová polievka
Ružičková polievka
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Strukovinový šalát so zeleninou
Cesnakové bruskety
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Paštéta z husacej pečene
Ochutená ryža
Grilované tofu
Opekaná zelenina
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Oranžové rizoto
Grilované rebierka
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi