Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Sójový šalát s tuniakom

Ružičková polievka
Treska so zeleninou
Opekaná zelenina
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát s pikantným steakom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Plnená pečená cibuľa
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Pečená ryba v papieri
Stredomorský šalát
Zapečené špagety s tuniakom
Cesnakové bruskety
Grilované kuracie prsia
Fish&Chips v tortille
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilované tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Strukovinové fašírky
Kurací paprikáš
Strukovinový šalát so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tabouleh
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Chilli con carne
Morčacie rolky s ryžou
Stredomorská frittata
Ochutená ryža
Sladko-kyslé grilované ražniči
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Paštéta z husacej pečene
Rizoto na španielsky spôsob
Biela ryba s fazuľou
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčové kotlety so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajkové košíčky so pšenom
Morčacina s citrónom a oreganom
Oranžové rizoto
Grilované rebierka
Ražniči z mletého mäsa
Šalát z grilovanej zeleniny
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Slepačia polievka s knedličkami
Mrkvová polievka
Kuracie rizoto
Hríbová mrvenička
Kuracina s kozím syrom
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Bohatá jesenná polievka
Viac receptov pre túto náladu

Farebný, šťavnatý, chutný a rýchly. To sú všetky dôležité vlastnosti tohto sviežeho sójového šalátu.

Suroviny

100 g Lagris sóje
1 ks hlávkového šalátu
1 ks šalotky nakrájanej na kolieska
250 g cherry paradajok
100 g rukoly
1 ks Eva tuniaka v olivovom oleji
100 g čiernych olív bez kôstky, pokrájaných na kolieska
4 PL panenského olivového oleja
Podravka na šalát
citrónová šťava z jedného citróna
soľ
čerstvý tymián na ozdobenie

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Sóju cez noc namočíme do väčšieho množstva vody a následne ju uvaríme do mäkka. Solíme podľa chuti tesne pred zmäknutím. Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cherry paradajky pokrájame na mesiačiky a rukolu necháme celú.
  • 2 Túto zmes zeleniny preložíme do veľkej misy, ochutíme soľou, Podravkou na šalát a pokvapkáme olejom a citrónovou šťavou.
  • 3 Šalát rozdelíme do hlbokých tanierov.Šalotku, uvarenú sóju, tuniak v olivovom oleji spolu s nálevom a nakrájané olivy vidličkou opatrne premiešame v miske.

Porcia

Zmes pomocou dvoch lyžíc alebo naberačky rozdelíme do tanierov so šalátom a podávame.

Malé tajomstvá

Sója je prirodzene bezlepková, obsahuje veľké množstvo bielkovín, vlákniny, vitamínov a minerálov.

Zdieľať s priateľmi