Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Pečený losos v medovej omáčke

Kuracie mäso na thajský spôsob
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Stredomorský šalát
Stredomorská frittata
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ružičková polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Cesnakové bruskety
Treska so zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Chilli con carne
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s kozím syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ražniči z mletého mäsa
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Grilované tofu
Paštéta z husacej pečene
Biela ryba s fazuľou
Šalát z grilovanej zeleniny
Ochutená ryža
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kurací paprikáš
Hríbová mrvenička
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie rizoto
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Opekaná zelenina
Tabouleh
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Šalát s pikantným steakom
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie tyčinky v kečupe
Rizoto na španielsky spôsob
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované rebierka
Mrkvová polievka
Mäsové guľky s omáčkou
Slepačia polievka s knedličkami
Biela ryba s kuskusom
Oranžové rizoto
Bravčové kotlety so zeleninou
Pečená ryba v papieri
Cestoviny na stredomorský spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Strukovinový šalát so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Morčacie rolky s ryžou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Grilované kuracie prsia
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Fish&Chips v tortille
Strukovinové fašírky
Zapečené špagety s tuniakom
Plnená pečená cibuľa
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi