Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Strukovinový šalát so zeleninou

Pečená ryba v papieri
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Stredomorský šalát
Lahodné pečené zemiaky
Rizoto na španielsky spôsob
Cesnakové bruskety
Paradajkové košíčky so pšenom
Plnená pečená cibuľa
Bravčové kotlety so zeleninou
Treska so zeleninou
Mrkvová polievka
Grilované tofu
Fish&Chips v tortille
Chilli con carne
Kuracie tyčinky v kečupe
Sójový šalát s tuniakom
Kurací paprikáš
Ochutená ryža
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Šalát s pikantným steakom
Grilované kuracie prsia
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie rizoto
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela ryba s fazuľou
Stredomorská frittata
Kuracina s kozím syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Sladko-kyslé grilované ražniči
Slepačia polievka s knedličkami
Pečený losos v medovej omáčke
Polievka z fazuľových strukov
Hríbová mrvenička
Opekaná zelenina
Strukovinové fašírky
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Tabouleh
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Paštéta z husacej pečene
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované rebierka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Bohatá jesenná polievka
Biela ryba s kuskusom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zapečené špagety s tuniakom
Oranžové rizoto
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ražniči z mletého mäsa
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Aj z tradičných strukovín, ktoré poznali už naši predkovia, sa dá pripraviť v celku netradičné, moderné jedlo. Strukovinový šalát so zeleninou je to pravé osvieženie.

Suroviny

250 g Lagris premium zmesi na hŕstkovú polievku
150 g paradajok
3 ks paprík v rôznej farbe
150 g uhoriek
50 g zeleru
60 g rukoly
50 g reďkoviek
50 g červenej cibule
Podravka na šalát
Dresing:
50 ml balzamikového octu
50 g kryštálového cukru
20 ml olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 10 osoby50 min

  • 1 Strukovinovú zmes namočíme deň vopred. Na druhý deň ju uvaríme do mäkka a necháme vychladnúť. Zeleninu pokrájame na menšie kúsky a pridáme k nej rukolu. Zalejeme dresingom a opatrne premiešame. Na záver vmiešame vychladnutú strukovinovú zmes. Ochutíme Podravkou na šalát.
  • 2 Dresing: balzamikový ocot zmiešame s cukrom. Do pripraveného octu s cukrom počas miešania prilievame olivový olej až do doby, kým nám nevznikne hustejšia emulzia.

Porcia

Šalát môžeme podávať ako hlavné jedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Zmes na hŕstkovú polievku premium je unikátna zmes viacdruhových strukovín a racia. Je výborná nielen ako základ šalátov, ale aj do polievky a pomázanky.

Zdieľať s priateľmi