Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Kuracina s kozím syrom

Bohatá jesenná polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cesnakové bruskety
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ochutená ryža
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Hríbová mrvenička
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Grilované kuracie prsia
Grilované tofu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Fish&Chips v tortille
Pečená ryba v papieri
Morčacina s citrónom a oreganom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Strukovinové fašírky
Treska so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Chilli con carne
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Biela ryba s kuskusom
Mäsové guľky s omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Opekaná zelenina
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Paradajkové košíčky so pšenom
Tabouleh
Biela ryba s fazuľou
Stredomorská frittata
Bravčové kotlety so zeleninou
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Sladko-kyslé grilované ražniči
Morčacie rolky s ryžou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Paštéta z husacej pečene
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Ružičková polievka
Slepačia polievka s knedličkami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z mletého mäsa
Kurací paprikáš
Kuracie rizoto
Sójový šalát s tuniakom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Stredomorský šalát
Oranžové rizoto
Rizoto na španielsky spôsob
Plnená pečená cibuľa
Polievka z fazuľových strukov
Šalát s pikantným steakom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Viac receptov pre túto náladu

Grilované kuracie plátky plnené kozím syrom a medom podávané najlepšie s horčicou a grilovanými šampiňónmi.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
50 g kozieho syra
1 lyžica nakrájanej mladej cibuľky (aj so zelenou časťou)
1 - 2 lyžice medu
300 g šampiňónov
2 červené papriky
2 zelené papriky
1 lyžica Podravky Grill Classic
1 lyžica horčice

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Kuracinu nakrájame na plátky a podľa potreby rozklepeme. Kozí syr zmiešame so zelenou časťou cibuľky. Na každý plátok natrieme 1 až 2 lyžice zmesi kozieho syru a cibuľky, plátky skrútime a upevníme špáradlami.
  • 2 Naplnené plátky potrieme medom, posypeme Podravkou Grill Classic a položíme na rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu, ktorú sme predtým potreli olejom.
  • 3 Grilujeme z každej strany 5 až 7 minút.
  • 4 Papriky očistíme a nakrájame na plátky. Šampiňóny očistíme a spolu s bielou časťou cibuľky a paprikou ich pridáme na gril, kde grilujeme mäso.

Tip

Na prípravu tohto jedla môžete použiť aj tvrdý kozí syr. V tom prípade ho však nastrúhajte. Med pred natieraním trošku zohrejte, aby sa vám dal ľahšie natierať.

Porcia

Grilované kuracie plátky podávajte s horčicou a grilovanou zeleninou.

Zdieľať s priateľmi