Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Šalát z grilovanej zeleniny

Ražniči z mletého mäsa
Kuracie tyčinky v kečupe
Ochutená ryža
Lahodné pečené zemiaky
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Opekaná zelenina
Bohatá jesenná polievka
Chilli con carne
Paradajkové košíčky so pšenom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Morčacie rolky s ryžou
Bravčové kotlety so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paštéta z husacej pečene
Fish&Chips v tortille
Grilované rebierka
Stredomorský šalát
Ružičková polievka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Slepačia polievka s knedličkami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečená ryba v papieri
Strukovinový šalát so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracina s kozím syrom
Treska so zeleninou
Tabouleh
Biela ryba s kuskusom
Plnená pečená cibuľa
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Stredomorská frittata
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Oranžové rizoto
Morčacina s citrónom a oreganom
Zapečené špagety s tuniakom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pečený losos v medovej omáčke
Kurací paprikáš
Sójový šalát s tuniakom
Grilované tofu
Mäsové guľky s omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Strukovinové fašírky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hríbová mrvenička
Mrkvová polievka
Šalát s pikantným steakom
Kuracie rizoto
Polievka z fazuľových strukov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované kuracie prsia
Cesnakové bruskety
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi