Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Ochutená ryža

Mäsové guľky s omáčkou
Grilované rebierka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tabouleh
Rizoto na španielsky spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Slepačia polievka s knedličkami
Biela ryba s kuskusom
Plnená pečená cibuľa
Bohatá jesenná polievka
Biela ryba s fazuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kurací paprikáš
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Strukovinové fašírky
Grilované tofu
Treska so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Paštéta z husacej pečene
Lahodné pečené zemiaky
Pečená ryba v papieri
Oranžové rizoto
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z mletého mäsa
Bravčové kotlety so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Sladko-kyslé grilované ražniči
Šalát s pikantným steakom
Grilované kuracie prsia
Paradajkové košíčky so pšenom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie rizoto
Stredomorský šalát
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Strukovinový šalát so zeleninou
Ružičková polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Morčacie rolky s ryžou
Stredomorská frittata
Chilli con carne
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracina s kozím syrom
Fish&Chips v tortille
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Hríbová mrvenička
Cesnakové bruskety
Mrkvová polievka
Opekaná zelenina
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte ryžu ochutenú kurkumou, kde ochutnáte trošku nezvyčajnú chuť a určite sa v kuchyni trošku odlíšite.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
150 g cibule
300 g ryže
2 lyžičky Podravka ochucovadla
500 ml vody
1/2 lyžičky cesnaku
1 lyžička kurkumy

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Na zahriatom olivovom oleji krátko opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme umytú a scedenú ryžu a za stáleho miešania pražíme, dokým ryža nebude sklovitá.
  • 2 Posypeme Podravka ochucovadlom, prilejeme vodu, premiešame a pridáme cesnak a kurkumu. Varíme približne 20 minút, dokým ryža neabsorbuje všetku vodu.

Tip

Cibuľu a ryžu pražte spolu, pretože ryža nasiakne sladkosť cibule.

Porcia

Podávame s akýmkoľvek druhom mäsa a takisto aj s rôznymi omáčkami.

Zdieľať s priateľmi