Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Šalát s pikantným steakom

Plnená pečená cibuľa
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rizoto na španielsky spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s fazuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Opekaná zelenina
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované kuracie prsia
Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované tofu
Ružičková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Morčacie rolky s ryžou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Mäsové guľky s omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčové kotlety so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Cesnakové bruskety
Oranžové rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Chilli con carne
Strukovinové fašírky
Mrkvová polievka
Paštéta z husacej pečene
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorský šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Stredomorská frittata
Fish&Chips v tortille
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kurací paprikáš
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Hríbová mrvenička
Treska so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie rizoto
Lahodné pečené zemiaky
Grilované rebierka
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Pečená ryba v papieri
Ochutená ryža
Kuracina s kozím syrom
Ražniči z mletého mäsa
Slepačia polievka s knedličkami
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Tabouleh
Viac receptov pre túto náladu

Šalát doplnený o pikantný steak je skvelým jedlom, ktoré môžete pripraviť pre vašich priateľov a určite si ho každý zamiluje.

Suroviny

1 väčší kus rump steaku bez kosti (výška 2 cm)
2 lyžičky Podravka Natur ochucovadla Chilli
200 g natrhaného listového šalátu
100 g cherry paradajok
100 g šalátovej uhorky
60 ml olivového oleja
citrónová šťava

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Chilli

Podravka NATUR ochucovadlo Chilli

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Do misky na šalát dáme natrhaný listový šalát, paradajky nakrájané na štvrtiny a uhorku nakrájanú na krúžky.
  • 2 Rump steak posypeme z oboch strán Podravku Natur Chilli a necháme chvíľku odležať.
  • 3 Steak dáme na dobre vyhriatu grilovaciu panvicu a opečieme prudko z každej strany niekoľko minút, podľa želanej prepečenosti. Steak vyberieme z panvice, zabalíme do alobalu a necháme chvíľku oddychovať. Potom ho nakrájame na plátky.

Tip

Môžete pripraviť aj brusketu alebo opečený krajec chleba a podávať na nej nakrájané mäso.

Porcia

Mäso poukladáme na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou, premiešame a podávame.

Zdieľať s priateľmi