Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Ražniči z mletého mäsa
Kuracina s kozím syrom
Grilované rebierka
Ružičková polievka
Grilované kuracie prsia
Stredomorský šalát
Pečená ryba v papieri
Oranžové rizoto
Lahodné pečené zemiaky
Biela ryba s kuskusom
Strukovinové fašírky
Pečený losos v medovej omáčke
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Fish&Chips v tortille
Ochutená ryža
Kurací paprikáš
Šalát s pikantným steakom
Slepačia polievka s knedličkami
Biela ryba s fazuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z fazuľových strukov
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracie rizoto
Opekaná zelenina
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované tofu
Bravčové kotlety so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cesnakové bruskety
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Stredomorská frittata
Plnená pečená cibuľa
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Chilli con carne
Mrkvová polievka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Paštéta z husacej pečene
Sójový šalát s tuniakom
Hríbová mrvenička
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Tabouleh
Viac receptov pre túto náladu

Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
200 g mrazeného hrášku
3 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 ml pasírovaných paradajok Podravka
100 ml bieleho vína
1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
gnocchi
soľ
mleté čierne korenie
1 polievková lyžica Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 V panvici na rozohriatom oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie mäso.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a mrazený hrášok, krátko spolu osmažíme a pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 3 Ochutíme jednou lyžicou Podravka ochucovadla, prilejeme víno a na miernom plameni necháme variť po dobu 5-10 minút.
  • 4 Pred podávaním podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip

Ak uprednostňujete hustejšie omáčky, môžete počas varenia do omáčky primiešať jednu čajovú lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

Porcia

Podávame spolu s uvarenými gnocchi, posypané hoblinami nastrúhaného parmezánu.

Zdieľať s priateľmi